VISUALS/ILLUSTRATIES

Visuals en illustraties zijn uniek! Zij geven een project een eigen gezicht én kunnen verduidelijken waar dat in veel gevallen met fotografie niet lukt.

SCHETS EN IDEE

Communicatiebureaus willen graag met onderscheidende concepten het verhaal van hun klanten vertellen. In het ideestadium is niet altijd de juiste fotografie voorhanden. Praatschetsen helpen om een idee snel visueel te maken. Een voordeel van een krabbel is ook dat er ruimte blijft voor verbeelding en, in overleg met de klant, nagedacht kan worden over de uiteindelijke uitvoering.

Infographics

Vaak is een werkwijze, of een overzicht aan diensten en producten, te complex om in enkele woorden te vertellen. Tekeningen kunnen daarbij helpen.

CARTOON & CHARACTER

CONCEPT EN GRAFISCH ONTWERP

Naast posters, brochures, advertenties en nieuwsbrieven heb ik ook themacampagnes ontwikkeld. Voor grotere klanten of complexe zaken doe ik dat ook in samenwerking met tekstschrijvers of conceptmakers.

De verpakkingen die hier afgebeeld staan zijn in samenwerking met Teamenzo gemaakt. Teamenzo is specialist op het gebied van verpakkingsdesign.