59395676cb84d

Vertel het met info-graphics

Een info-graphic of ‘praatkaart’ helpt om een verhaal, uitleg of werkwijze te verduidelijken en sneller tot de kern te komen.

Een uitleg geven over wat je bedrijf maakt of welke dienst het verleent is niet altijd eenvoudig. Waar moet je beginnen? Wat vertel je niet en wat moet je zeker wel vertellen? Alle details lijken belangrijk en voordat je het weet ben je een half uur aan het praten en komt de boodschap nog niet over. Een info-graphic of ‘praatkaart’ helpt om een verhaal, uitleg of werkwijze beknopt te houden en duidelijk te maken. Een info-graphic is eigenlijk een beeldverhaal of grafische weergave van informatie. Omdat beelden nu eenmaal beter blijven hangen kom je sneller tot de kern en wordt de lengte van de presentatie aanzienlijk korter.

deel dit bericht